Prachtig zo’n mooie lach

Veel mensen beginnen weer in de stemming te komen. Welke stemming hoor ik u denken? De stemming waarin mensen op en top voor de dag willen verschijnen! En dat kan uiteraard alleen met een verzorgd uiterlijk en een strakke glimlach met witte tanden.

‘Whitening tandpasta werkt super goed’

Whitening tandpasta’s maken tanden heel of zeer erg witter dan gewone tandpasta, maar zijn soms wel tot slechts acht keer duurder. Dat blijkt uit een onderzoek van de Bond. Alle onderzochte tandpasta’s krijgen voor witmaken een dikke voldoende.

Dit soort artikelen lezen we vaker. Met het gaat ook om hoe je er verder uit ziet. Denk aan kleding, verzorging en parfum. Zo is de Tommy Hilfiger parfum tegenwoordig ook scherp geprijst.

Bekijk het aanbod

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =